Woningen

17 van de 24 appartementen worden voorzien van eigen, zeer royale dakterrassen.
De 7 appartementen op de 1e verdieping hebben een ruim balkon aan de achterzijde van ca. 10m2.

De appartementen zijn zeer luxe afgewerkt, met onder andere vloerverwarming en een videofooninstallatie. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval waardoor de appartementen nóg ruimer ogen. Er zijn 6 tweekamerappartementen en 18 driekamerappartementen beschikbaar.

U kunt de appartementen snel bereiken via één van de 3 liften in het gebouw. Een ander groot pluspunt is dat u inpandig kunt parkeren op eigen terrein. Op die manier staat uw auto altijd veilig en beschut geparkeerd. Verder is er een royale fietsenberging aanwezig op de begane grond,  waar u veilig uw fietsen kunt stallen. Op de begane grond bevinden zich tevens 3 commerciële ruimtes die te huur worden aangeboden.

Bij aankoop van een woning ontvangt u een waardecheque voor keuken en vloer, te besteden bij Eiland de Wild keukens. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het woningtype. Voor de tweekamerappartementen is dit bedrag € 6.000 en voor de driekamerappartementen € 10.000. Bekijk de mogelijkheden op https://www. eilanddewildkeukens.nl/

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

3e verdieping

Dakterrassen

Woningen